Vraag geen offerte, geef zelf uw prijs!


Op zoek naar een offerte? Dan kent u de websites ondertussen wel: vul uw gegevens in en ontvang snel 5 offertes. Maar hoe vaak moet u appelen met peren vergelijken? Technische informatie vliegt u om de oren en in plaats van meer te weten, begrijpt u juist minder. Toch maar de goedkoopste offerte nemen? Of die met de meeste opties of de beste garantie?
chaos

Offertes vergelijken?

Bent u niet tevreden met de offertes die u heeft gekregen? Of wilt u er zelfs niet aan beginnen omdat u toch weet dat vergelijken erg moeilijk kan zijn? Kies dan voor een andere aanpak.

Offerte aanvragen?

Nog tot juni kan u profiteren van onze actie: Vraag geen prijs, maar geef uw prijs!. Hierbij vertrekken we vanuit uw budget om een passende aanbieding te doen voor uw energiebesparend project met zonnepanelen of een warmtepomp.

Daarom draaien we de vraag om. U vraagt geen prijs aan ons, wij vragen de prijs aan u. We beloven u een voorstel dat binnen uw budget past. Wij hebben een brede waaier van producten in het gamma zitten. Verschillende merken, types, met verschillende performantie en opties, maar ook andere garanties, enz. Het enige waar we niet op toegeven is de kwaliteit!

Hoe zit het met gratis installaties?

U kan inderdaad invullen dat u de installatie gratis wilt hebben, en dit kan! Maar de installatie moet natuurlijk wel op één of andere manier betaald worden. Daarom gaan we bij een gratis installatie een lease-formule aanbieden waarbij wij betaald worden met de energiekosten die u bespaart. Het komt er dan op neer dat u een aantal jaren de energiekost bevriest (er zijn geen stijgingen meer mogelijk), en dat na die periode de installatie van u is, helemaal gratis.

Geef uw offerte